In 2018 ontwikkelde ik een workshop Functional Fluency voor de Actieve Werkplaats van de N.V.T.A. Samen met Linda de Vos hebben we deze drie keer georganiseerd vanwege de enthousiaste reacties. Daarna heb ik ‘m in teams in de zorg ingezet en organiseerde ik er ook één op een zeiltjalk.

Enorm genieten was het om mijn vakgenoten kennis te laten maken met het werk van Susannah Temple, die Functional Fluency ontwikkelde vanuit de wens de integrerende Volwassene genuanceerder recht te doen.

Ik was meteen fan van dit model, sinds ik in 2015 TIFF provider werd: het pint mensen niet vast op een bepaald type, maar kijkt primair naar kwaliteiten en naar triggers voor minder effectief gedrag. Het richt zich op hoe iemand energie minder en meer effectief kan inzetten in relatie met zichzelf en de omgeving. Interessant voor zowel jou als begeleider dus, als voor de mensen met wie je werkt.

Do I and others benefit? is de vraag van waaruit je vertrekt.

Ik noemde de workshop ‘Vanuit Bewustzijn in beweging’ en vanwege het succes (gemeten ook in plezier bij en feedback van de deelnemers en in de creativiteit die ik er in kwijt kon!) heb ik mijn eigen praktijk diezelfde naam gegeven.

Op woensdagavond 14 december 2022 geef ik
weer een proeverij ‘Functional Fluency in beweging’, tussen 17 en 21 uur op mijn eigen praktijklocatie in centrum Weesp, danwel in het Coachhuis bij Amsterdam centraal. Afhankelijk van het aantal geïnteresseerden.

Ben jij als TA professional (en waarschijnlijk integreer je nog veel meer concepten en benaderingen in je werk) benieuwd hoe je Functional Fluency kunt inzetten in je begeleidingsprocessen? Wees welkom bij deze proeverij.

De workshop staat ook open voor TIFF providers die willen spelen met werkvormen en de materialen die ik voor deze workshop gemaakt
heb.

Je kunt op 14 december een vraag inbrengen. Met behulp van een kernoefening met de 6 onderdelen uit de Bewustzijnsmodus en experimenteren met bewegingen op de (nieuwe!) Functional Fluency mat verkennen we wat de opbrengst kan zijn!

Nu nog voor een introductie prijs.

TIFF staat voor de Temple Index of Functional Fluency, een gevalideerd gedragsanalyse instrument dat aan het model gekoppeld is.
Het is mogelijk om vooraf of achteraf zo’n analyse met uitgebreide persoonlijke bespreking bij mij aan te vragen. (Tarief op aanvraag)

In 2023 ga ik deze workshops ook weer op de zeiltjalk organiseren. Laat je mailadres en bericht achter via de contactpagina alsje hiervan op de hoogte gehouden wil worden.

#FunctionalFluency #TransactioneleAnalyse #ProfessioneelBegeleiden #TA

Het bood mij op een creatieve manier inzicht.

Review van een deelnemer:

“Het bood mij op een creatieve manier inzicht. Ik blijk opties in bepaalde contexten te laten liggen. Gebruikmakend van mijn kwaliteiten, en bewust van mijn intenties ervaar ik nu meer ruimte om te reageren op een manier die past bij mijn bedoeling.”

Aanmelding Functional Fluency in Beweging

Naam
Factuur op bedrijf
Kosten
Betaalmethode