Ik ondersteun medici die het gevoel hebben onvoldoende uitdrukking te kunnen geven aan wat ze te bieden hebben. Vanuit mijn ervaringskennis als arts en als gecertificeerd coach help ik je stil te staan bij je beroepseer én recht te doen aan de impact van je werk op jezelf als mens. 

Dit zorgt ervoor dat je helder hebt waar je staat en dat je ruimte ervaart om zelfbewust je professionele koers te bepalen. Je werkt vanuit levenslust. Je hebt de moed om keuzes te maken. Je vertrouwt op jouw relatie met je patiënt en collega’s.

Je levert zinnige zorg die ten goede komt aan de ander én aan jezelf.


Mensen die bij mij voor coaching komen hebben een grote mate van eigen-wijsheid. Ze willen zich meer bewust worden van de eigen bronnen en willen kwaliteiten van zichzelf (her)ontdekken.

In de hectiek van alledag heb je nauwelijks tijd om bij jezelf stil te staan. Af en toe vertragen is cruciaal om je verder te ontwikkelen in de door jou gewenste richting.

Het kan bij coaching gaan om het (nog) niet gevoerde gesprek te voeren. En om te voelen wat al je ervaringen voor jou betekenen. Om van daaruit steeds terug te komen bij jouw waarden en behoeften. Dan blijf je dicht bij waar het je allemaal om draait in jouw leven en werk. Omdat je buiten je eigen werkcontext de tijd en ruimte neemt om stil te staan bij wat er in je omgaat, stimuleer je verfrissing van je perspectief en ga je nieuwe mogelijkheden zien.

Vanuit bewustzijn in beweging dus!

“Elles haar werkwijze is professioneel, betrokken en doortastend.”

“Wat ik opvallend vind is dat wij met 1 intake (waar ik al veel uithaalde) en 2 gesprekken al heel veel nieuwe inzichten heb opgedaan. Achteraf zie ik hoe effectief de gesprekken en tussentijdse oefeningen en reflectie zijn."

Ik sta als coach naast je en daag je uit om vanuit verschillende perspectieven naar je ontwikkelvraag te kijken. Ik nodig je ook uit om in beweging te komen op manieren die voor jou werken. Ik hanteer een integratieve, persoonsgerichte aanpak. Ik integreer concepten en inzichten uit de Acceptance and Commitment Therapie, TA en Functional Fluency en Verbindende Communicatie. Ik laat me ook inspireren door het concept van positieve gezondheid.

Ik werk vanuit nieuwsgierigheid voor jouw beleving en vragen, vanuit openheid en gelijkwaardigheid. Niemand weet beter wat het beste is voor jou dan jijzelf. We zijn zelf degenen die betekenis geven aan welke vorm van begeleiding dan ook. 

Ik lever graag een bemoedigende bijdrage aan jouw ontwikkelvraag! Meer over mijn visie en werkwijze vind je onder het kopje 'Elles'. Even bellen voor het stellen van vragen en een eerste kennismaking kan ook. 06 20397621.

Indien gewenst kan er aan het begin van het traject een gevalideerd gedragsanalyse instrument worden ingezet, de Temple Index of Functional Fluency. Deze kan een mooi startpunt vormen van het coachingstraject. Het maakt helder hoe jij momenteel je energie verdeeld over effectieve en minder effectieve gedragingen. Ik ben als provider voor deze T.I.F.F. analyses gecertificeerd. Deze trajecten worden weleens vergoed door een werkgever.

Vanuit betrokkenheid bijdragen aan zinvolle zorg