Even uitwaaien met collega's met een rijkdom aan ervaring die zich allemaal afvragen: op welke manier ga ik mijn kwaliteiten verder inzetten? Welke carrièrestap voelt vitaal en duurzaam en past bij mijn ambities en kwaliteiten? En wat betekent dit voor mijn carrière als medisch professional?

Spreekt zo'n dag zeilen op de mooiste zeiltjalk van Muiden je aan, ben je een heroriënterende dokter die niet bang is voor een koersverandering? En geïnteresseerd in de volgende zeildag?
Meld je dan direct aan voor mijn nieuwsbrief, bel me even op 06 20397621 of stuur me een mailtje via de contact button.

Mijn coach- en trainingspraktijk richt zich met name op ‘herorienterende artsen met een rijkdom aan ervaring’ en ik heb specifiek ook ervaring met opvang van artsen na impactvolle werkervaringen door mijn werk als landelijk Peer Support coach en als freelancer voor het Instituut voor Psychotrauma waarbij ik mental check up gesprekken voer met professionals uit de hoog-impact beroepen. De mensen die ik begeleid staan vaak voor belangrijke keuzes of hebben veel te verwerken en veel te bieden (maar soms tijdelijk even wat minder door een disbalans). Ze hebben ervaring met complexe situaties die een groot beroep doen op hun veerkracht. Ik heb veel kennis van behandeling van (beroepsgerelateerd) trauma, als dit toch aan de orde is en dan verwijs ik gericht door, maar ik richt mij in mijn procesbegeleiding vooral op preventie daarvan.

Heel fijne en prettige sfeer

Pauline, oud marinearts:

“Duidelijke informatie over de dag, heel fijne en prettige sfeer, ongedwongen en verbindend. Uiteindelijk was het de verbinding met de anderen die deze dag zo speciaal maakte. Het was voor mij waardevol om andere artsen te ontmoeten die net als ik twijfelden over hun carrière binnen de geneeskunde, daar een verbinding mee aan te gaan en verhalen en tips uit te wisselen.”