In samenwerking met VINE Instituut voor Verbindende Communicatie initieerde ik in 2018 een geaccrediteerde tweedaagse training Verbindende ofwel NonViolent Communication voor artsen, gebaseerd op het gedachtegoed van Marshall Rosenberg. Toen veel coaches en trainers die een workshop Functional Fluency bij me volgden ook geïnteresseerd bleken in toepassing van het procesmodel van de Verbindende Communicatie (NVC) bij eigen cliënten, heb ik besloten om de workshops ook te verzorgen voor groepjes coaches en voor teams in de zorg. Ik werk bij grotere groepen samen met andere trainers, zoals bijvoorbeeld haptotherapeut en NVC trainer Renske Harte en Boris Nauta of met Anja Nekeman van VINE Instituut voor Verbindende Communicatie. 

De optie is om de workshop ook op andere locaties te verzorgen dan op zeiltjalk de Lis.

Neem contact met me op voor afstemming en verkenning van de mogelijkheden op maat.

Op mijn webpagina onder het kopje Inspiratie is meer achtergrondinformatie te vinden over de drie modellen waar ik het liefst mee werk. 

Verfrissend en toepasbaar

Jitkse, huisarts:

“Wat me aansprak is dat je met deze training niet alleen beter in verbinding komt met de patiënt, maar ook met jezelf. Om van daaruit beter met de patiënt te kunnen communiceren. Ik vind het een verfrissende manier van communiceren. Met vooral ook goede balans tussen theorie en praktijk en veel mogelijkheden tot oefenen”