Coaching (para)medici

Persoonlijke ontwikkeling voor zorgprofessionals 

 

“Vanuit betrokkenheid bijdragen aan zinvolle zorg” 

 

Ik ondersteun artsen en andere zorgprofessionals die binnen het systeem waarin ze werken onvoldoende uitdrukking kunnen geven aan wat ze te bieden hebben. Vanuit mijn ervaringskennis als arts en gecertificeerd coach help ik je stil te staan bij je beroepseer én recht te doen aan de impact van je werk op jezelf als mens. Dit zorgt ervoor dat je helder hebt waar je staat en dat je ruimte ervaart om zelfbewust je professionele koers te bepalen. Je werkt vanuit levenslust. Je hebt de moed om keuzes te maken. Je vertrouwt op jouw relatie met je patiënt, client en collega’s. Je levert zinnige zorg die ten goede komt aan de ander én aan jezelf.   

 

              Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek aan 

 

Vervolggesprekken kosten €120,- (incl. btw voor particulieren, excl btw als ZZP; er en €150 excl btw als werkgever betaald). 

 Wat deelnemers over mijn masterclasses zeggen:

“Lichaamsgericht coachen begint bij jezelf, in je eigen lichaam zijn. De masterclass van Marlies brengt je precies daar. Zo mooi hoe Marlies je voorleeft, voordoet en laat ervaren hoe het werkt en hoe het gaat als je het lichaam volledig betrekt bij het begeleiden van mensen. De afwisseling tussen ervaren en ook zelf aan de slag brengt je al na één dag zo veel verder. Het is een cadeau voor jezelf om in de liefdevolle setting die Marlies creëert, stappen te mogen zetten binnen lichaamswerk. De inspiratie van deze masterclass is zo groots, dat ik er in mijn praktijk voor life coaching meteen mee verder wil en dat ik dit ook kan!

Bedankt voor deze stralende dag in Amsterdam!"

Karin Meerman, praktijk voor Lifecoaching

"De Masterclass met Marlies Roosendaal heeft mij zeer geïnspireerd.

Marlies is een ervaren en vakkundige trainer en therapeut. Met haar manier van les geven nodigt zij je op een laagdrempelige manier uit om  nieuwe kennis je snel eigen te maken. Tijdens het oefenen geeft Marlies nuttige feedback. Wat ik heel fijn vond was hoe ze  alles wist terug te brengen tot zijn essentie.

Ik kan de Masterclass van harte aanbevelen”.

 

Ketu Bo, Lichaamswerk Bergen