De praktijkruimte waar de begeleidingssessies plaatsvinden voor Vanuit Bewustzijn in Beweging is gevestigd op Nieuwstad 98 te Weesp.

Op minder dan vijf minuten loopafstand is er gratis parkeermogelijkheid op de Utrechtseweg of de JA Fijnvandraatlaan. Vanaf station Weesp is er een prachtige looproute langs de Herengracht met de sluisbrug ofwel langs de Hoogstraat met de ophaalbrug.

Postadres is Nieuwstraat 117 1381 XV Weesp. Elles is te bereiken op telefoonnummer 06 20397621. Een Whatsapp bericht sturen kan ook. Mail kan via onderstaand contactformulier of naar elles@vbib.nl

Er is een optie om met je team op een zeiltjalk vanuit Muiden een workshop te volgen. Er kan dan ook gezeild en gegeten worden op de boot, waarbij Elles de inhoud verzorgt en schipper Léon gastvrouw is samen met een matroos.

Lezingen, dialoogsessies, workshops en Incompany (team)trainingen in ziekenhuizen en zorginstellingen en voor zelfstandige teams gebeuren altijd d.m.v. nauwe afstemming van de doelen en leerwensen vooraf. En deze zijn ook mogelijk op het droge.

Schrijf je hiernaast in voor mijn nieuwsbrief die hooguit enkele keren per jaar verschijnt.

 Maandelijks tips en inspiratie ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief: